MobilePay er ikke et betalingskort, men en betalingsløsning. Det vil sige, at du kan tilknytte diverse betalingskort til din MobilePay-bruger. Når du har oprettet en bruger, kan du sikkert og nemt overføre penge direkte fra din mobiltelefon. Det betyder, at du ikke skal bruge trælse bankoverførsler eller finde dit kort frem. I stedet kan du blot bruge din mobiltelefon som betalingskort eller til at overføre penge til andre som privatperson.
Er du erhvervsdrivende, kan MobilePay Erhverv ligeledes være en optimal løsning. Gennem MobilePay Erhverv giver du dine kunder en masse fordele, som i sidste ende vil gavne din virksomhed.
Vi guider dig gennem alle de fakta om MobilePay, du skal vide om den smarte betalingsform – uanset om du anvender MobilePay privat eller MobilePay Erhverv. Herefter er du helt klar til at installere app’en for første gang – eller til at udforske dine muligheder som privat person eller erhvervsdrivende.
Kom her til MobilePays hjemmeside
Find her MobilePay hos Google Play (app til Android smartphones)
Find her MobilePay hos App Store (app til iPhone smartphones)
Hvad er MobilePay?
Du kan næsten ikke undgå at have hørt om MobilePay som privatperson eller undgået at have set det velkendte MobilePay logo i supermarkederne med MobilePay Erhverv. Faktisk har 9 ud af 10 danskere app’en på deres smartphone. Og det er med god grund, da MobilePay er virkelig let at anvende. Kort sagt er MobilePay en app til din smartphone, som du kan betale med.
Du tilmelder dig nemt som bruger, hvorefter du kan overføre penge via din smartphone – også uden at kende modtagerens kontonummer. Du skal heller ikke bøvle med at bruge dit NemID-nøglekort. Ved blot at logge ind med din selvvalgte kode forholder du dig alligevel sikker.
MobilePay logo’et er godt at holde øje med, når du shopper i butikker eller på nettet. Er MobilePays logo synligt i butikkerne, betyder det nemlig, at du nemt kan betale for dine ting. Disse butikker vil nemlig være tilknyttet MobilePay Erhverv, hvilket er en stor fordel for dig som kunde. Du kan enten indtaste virksomhedens nummer selv, scanne QR-koden eller blive videresendt fra en webshop og direkte ind i MobilePays app. Uanset dit valg er det supernemt at betale penge gennem MobilePay.
MobilePay kan både anvendes privat eller som erhvervsdrivende via MobilePay Erhverv. Dog skal man være fyldt mindst 13 år, da MobilePays minimumalder er 13 år. Dette er for at stille sikkerhed overfor brugerne. Sikkerheden stilles ligeledes gennem en selvvalgt pinkode. Du kan kun logge ind på MobilePay-brugeren ved at indtaste en pinkode af fire cifre. På denne måde beskyttes applikationen altså.
Kort sagt er MobilePay følgende:
- En app til smartphones til betaling
- En mulighed for at overføre penge til privatpersoner
- En metode til at handle i butikker
- Sikker at anvende med firecifret kode
- En metode, der ikke kræver brug af NemID ved hver betaling
- Et anvendeligt værktøj til virksomheder med MobilePay Erhverv
- Populær – 9 ud af 10 danskere har MobilePay
Hvordan benyttes MobilePay?
For at benytte MobilePay skal du først oprette en bruger. Opret MobilePay direkte i din MobilePay app eller på MobilePays hjemmeside, Mobilepay dk. Så snart du har oprettet en MobilePay privatbruger, kan du begynde at modtage og overføre penge. Det eneste, du skal bruge, er modtagerens mobilnummer. Ved at indtaste nummeret samt det ønskede beløb, overfører du hurtigt pengene – helt uden brug af NemID eller kontonummer.
Hent din MobilePay app i Windows Store, Google Play eller App Store. Efterfølgende opretter du dig med dit NemID, og du vil nu være klar til at overføre penge. Dette er den eneste gang, du skal finde dit NemID frem. Det smarte ved MobilePay er også, at du kan bruge det ved næsten alle de tidspunkter, du normalt ville anvende kontanter eller bankoverførsler.
Har du f.eks. lagt penge ud for biografbilletter, kaffe eller en middag, kan du hurtigt anmode de andre om pengene igen. Dette er en nem måde at afregne med familie, venner og kollegaer på. Derfor er MobilePay privat til private brugere en uundværlig app i dagligdagen.
Du har ligeledes et godt overblik over alle dine mobilbetalinger. MobilePay portalen sørger nemlig for at liste alle dine overførsler og modtagelser af penge. På denne måde kan du altid holde øje med, hvad du har overført af penge samt modtaget af andre. Opret MobilePay allerede i dag og få glæde af alle de mange fordele hurtigst muligt – også at bruge MobilePay til at styre din private økonomi.
For at give dig endnu flere brugbare fakta om MobilePay kan du faktisk også anvende MobilePay til at betale dine abonnementer. Herved kan du sikre dine faste betalinger såsom avisabonnement, streamingtjenester eller din mobilregning.
Du tilmelder betalingsaftaler ved at åbne ”Betalingsaftaler” i menuen i MobilePay. Herefter klikker du på ”abonnement”, og en guide vil lede dig til et nyt vindue. Efterfølgende kommer du tilbage til MobilePays app – og med blot et enkelt swipe vil du have tilmeldt din betalingsaftale.
Fordelene ved at tilmelde betalingsaftaler er, at du hurtigt kommer i gang. Betalingen kræver blot ét swipe, hvorefter betalingen vil køre automatisk. På denne måde har du alle dine abonnementer samlet samt har overblik og fuld kontrol over betalingerne. Du kan også nemt skifte mellem dine betalingskort, hvis du ønsker at foretage nogle ændringer.
For at bruge MobilePay skal du altså:
- Have en smartphone
- Installere MobilePay app via Windows Store, Google Play eller App Store
- Oprette en bruger med CPR-nummer, NemID eller billedlegitimation
Se hvordan du opretter MobilePay i denne YouTube-video
Opret MobilePay – hvad kræver det?
Som sagt skal du installere MobilPays app for at kunne anvende betalingsformen. App’en fungerer som dit MobilePay login, og derfor kræver det, at du har en mobil enhed såsom tablet eller smartphone. Dertil skal du besidde et mobilnummer, der er dansk samt have dansk CPR-nummer. For at kunne betale og modtage penge skal du tilknytte et betalingskort. Dette kan være et debit- eller kreditkort såsom VISA/Dankort, VISA, Dankort, Mastercard Debit, Mastercard, VISA Electron og Maestro.
Det er ligeledes et must, at kortet er udstedt til dig, for at du kan anvende det. Det samme gælder din bankkonto – den skal stå i dit navn og være dansk. Du skal også have en mailadresse, være minimum 13 år og kunne identificere dig med NemID. Sidstnævnte er dog ikke et krav, hvis du er kunde i en af Danske Banks partnerbanker.
Er du tilknyttet MobilePay privat, kan du kun have én MobilePay-profil. Er du derimod tilmeldt MobilePay Erhverv, kan du have to profiler i form af MobilePay privat samt MobilePay Erhverv. Med MobilePay Erhverv kan du tilbyde dine kunder at betale med MobilePay, når de handler med din virksomhed.
Opret MobilePay ved at:
- installere app’en pin smartphone eller tablet
- have dansk CPR-nummer
- have dansk mobilnummer
- have debit- eller kreditkort
- have dansk bankkonto i dit navn
- have mailadresse
- være mindst 13 år
- identificere dig med NemID.
MobilePays historie gennem tiden
Det er Danske Bank, der står bag den succesfulde betalingsform. Derfor er betalingen også kendt som MobilePay by Danske Bank. Som sagt har 9 ud af 10 danskere app’en på deres smartphone, og det er den anden mest anvendte app i Danmark. Herved har forbrugerne fået en nem digital mulighed for at betale, og dette gør MobilePay by Danske Bank til en kæmpesucces.
Selvom app’en er succesfuld, trendy og populær, har den ikke mange år på bagen. MobilePay er nemlig ung i sin alder, da den blev udgivet for første gang d. 7. maj 2013. Formålet med MobilePay fra Danske Bank var at gøre det lige så nemt at oveføre penge som at sende en SMS.
MobilePay er som sagt fra Danske Bank, og det er både dem, der har udviklet og ejer konceptet. Dog bliver MobilePay distribueret i samarbejde med langt størstedelen af bankerne i det danske land.
Det var faktisk DSB, der banede vejen for MobilePay. I 2009 lancerede DSB nemlig billettering gennem SMS. Herved blev danskerne gjort bekendt med nyere og smartere løsninger på deres mobiltelefon.
I 2012 indgik Danske Bank og andre banker i Danmark et samarbejde kaldet Swipp. Dette samarbejde omhandlede udvikling af en fælles løsning for danskerne – og kun danskerne. Det fælles system ville nemlig ikke kunne anvendes i udlandet, og af denne grund valgte Danske Bank at afbryde samarbejdet inden den endelige lancering.
I stedet valgte Danske Bank at lancere MobilePay i maj 2013, hvorimod Swipp først blev lanceret d. 13. juni 2013. Swipp kunne dog ikke hamle op med konkurrencen til MobilePay. Nordea brød samarbejdet med Swipp i oktober 2016, hvorefter de andre banker fulgte trop. Herefter tilsluttede en lang række danske pengeinstitutter distributionsaftaler med Danske Bank, således de også kunne tilslutte sig MobilePay-systemet.
Danske Banks MobilePay kan sammenlignes med betalingsforme såsom Apple Pay, mCASH, Apple Wallet, Vipps og Swish.
Danske Bank har ligeledes valgt at lægge et stort fokus på MobilePay Erhverv. Som forretningen voksede, blev det muligt at lægge endnu flere kræfter i det spirende MobilePay Erhverv. Over 120.000 virksomheder er en del af MobilePay Erhverv med både butikker, praksisser, foreninger, apps, webshops, betalingsaftaler, faktureringer og indsamlinger. MobilePay Erhverv er altså et megahit, som gør tingene nemmere for både virksomhederne og kunderne.
Kort sagt om MobilePay:
- Danske Bank står bag
- Udgivet 7. maj 2013
- Distribueret samarbejde med andre banker
- Minder om Apple Pay, mCASH, Apple Wallet, Vipps og Swish
- Årets app og årets ord i 2013
- Største danske app.
Hvilke beløbsgrænser findes der?
MobilePay har gjort således, at der er beløbsgrænser pr. overførsel pr. dag. Dette betyder, at du har et max beløb på MobilePay, som du kan overføre om dagen. Men er forskel i beløbsgrænser på overførsler mellem privatpersoner og ved betaling i butikker eller netbutikker?
Kort sagt – ja. Beløbet afhænger af, hvordan du har valgt at identificere dig i MobilePay ift. billedidentifikation, NemID eller CPR-nummer. Du kan overføre flere penge, jo bedre du har identificeret dig.
MobilePays beløbsgrænser for brugere, der identificerer sig med billedlegitimation, er fuldt identificeret. Derfor kan de overføre 10.000 kr. dagligt til privatpersoner og 15.000 kr. dagligt i butikker. Brugere med billedlegitimation har ingen MobilePay grænse for, hvor stor en sum penge de kan modtage fra andre. Dog kan de maksimalt modtage og sende op til 300.000 kr. årligt til og fra andre privatpersoner. Der er ingen årlige beløbsgrænser for summen af betalinger i butikker.
Ønsker du at identificere dig med billedlegitimation, har du mulighed for at gøre det i MobilePay-app’en. Du går ind i ”Indstillinger”, klikker på ”beløbsgrænser” og ”Fortsæt”. Herefter klikker du på ”Fortsæt” under ”Forhøj til…” årlig beløbsgrænse 300.000 kr. Det er her, du scanner dokumenterne til din identifikation. Der går op til fem hverdage, før din behandling er gået igennem. Beløbsgrænsen nulstilles, når det nye kalenderår begynder.
Har du i stedet identificeret dig med NemID, er den daglige overførsel mellem privatpersoner og butikker den samme. Det betyder, at dit max beløb på MobilePay er 10.000 kr. dagligt i overførsler til privatpersoner og 15.000 kr. daglige betalinger i butikker. Igen er der ingen grænse for, hvor mange penge du kan modtage.
Årligt er dit MobilePay max beløb dog lavere end ved identifikation med billede. Din beløbsgrænse for at sende og modtage penge til privatpersoner er nemlig 150.000 kr. årligt. Igen er der ingen beløbsgrænser for, hvor meget du årligt kan handle for i butikker.
Du kan nemt verificere dig med NemID i MobilePays app. Her går du ind i ”Indstillinger”, ”Beløbsgrænser” og ”NemID.” Fra 1. juni 2019 skal alle brugere af MobilePay identificere sig med NemID, medmindre de er kunder i MobilePays partnerbanker.
Har du kun anvendt CPR-nummer til din MobilePay-bruger, vil dine beløbsgrænser i MobilePay være mindst. Her kan du dagligt overføre/betale 3.000 kr. til privatpersoner eller i butikker. Du har ingen beløbsgrænse i MobilePay for, hvor meget du kan modtage, men du kan samlet modtage og sende for op til 80.000 kr. årligt.
Du kan tjekke, hvad din personlige MobilePay grænse er i MobilePay-app’en. Her skal du gå ind på din profil via ikonet øverst i venstre hjørne, klikke på ”Indstillinger” og ”Beløbsgrænser.” Det er vigtigt at bemærke, at hvis du hæver dine MobilePay beløbsgrænser, kan de ikke sænkes igen.
Anvender du MobilePay til online handel, har du ingen MobilePay grænse for årlige eller daglige betalinger – uanset hvordan du identificeres. Derfor er det en stor fordel for virksomheder med online handel at tilmelde sig MobilePay Erhverv.
I forhold til beløbsgrænser i MobilePay skal du altså være opmærksom på følgende:
- 10.000 kr. daglige overførsler til privatpersoner generelt
- 15.000 kr. daglige betalinger til butikker generelt
- Årlig beløbsgrænse på 300.000 kr. for brugere med billedlegitimation
- Årlig beløbsgrænse på 150.000 kr. for brugere med NemID
- Årlig beløbsgrænse på 80.000 kr. for brugere med CPR-nummer
- Daglig beløbsgrænse på 3.000 kr. for brugere med CPR-nummer.
MobilePay Erhverv – lad dine kunder betale nemt
Opret MobilePay Erhverv, hvis du er erhvervsdrivende. På denne måde kan dine kunder betale hurtigt, nemt og sikkert med deres mobiltelefon – uanset om de handler i butikker, apps eller online butikker. Kunderne har alligevel altid deres mobiltelefon ved hånden, og derfor er det superanvendeligt at kunne betale med telefonen også med MobilePay Erhverv.
MobilePay Erhverv har forskellige betalingsløsninger at vælge imellem:
- MobilePay MyShop
- MobilePay Subscriptions
- MobilePay Point of Sale
- MobilePay AppSwitch
- MobilePay Online
- MobilePay Invoice.
MobilePay MyShop gør det muligt for din forretning nemt at modtage mobilbetaling. Det kræver ikke terminaler eller andet udstyr for kunderne at betale i butikken – de kan blot betale hurtigt med deres mobiltelefon. Det er anvendeligt både til butikker, boder på markeder, foreninger eller konsulentydelser. Du får blot et MyShop-nummer og opretter dine egne betalingssteder. Herved kan kunderne både betale ved at indtaste MyShop-nummeret eller ved at finde virksomheden via listen over ”Butikker i nærheden.” Du kan også oprette et betalingslink som en QR-kode, som kunderne kan scanne for betaling.
MobilePay Subscriptions tilbyder virksomhedens kunder mulighed for at tilmelde sig automatiske abonnementsbetalinger. Det er billigt for dig som erhvervsdrivende og nemt for dine kunder. Vi har uddybet MobilePay Subscriptions længere nede på siden, da det er et yderst fornuftigt tiltag til MobilePay Erhverv.
MobilePay Point of Sale fungerer som en mobilbetaling integreret i dit kasseapparat. Kunderne slipper igen for kontanter og betaling med kort, og systemet integreres fuldt ud i butikkens kassesystem. På denne måde kan du tilbyde dine kunder at betale kontant, med kort eller MobilePay i én og samme betalingsterminal. Transaktionsomkostningerne er lave uanset beløbet, og du slipper for abonnementsgebyr. Du betaler nemlig kun, når du har transaktioner. Kunderne skal anvende deres MobilePay app og telefonens bluetooth for at betale.
MobilePay AppSwitch fungerer som mobilbetaling i apps. Herved tilbyder du dine kunder en hurtigere og nemmere betaling, når kunderne køber serviceydelser og varer i din virksomheds app. Undersøgelser viser, at du gennem MobilePay AppSwitch får flere gennemførte køb i din virksomhed, da kunderne ikke skal indtaste deres kortoplysninger.
MobilePay Online giver mobilbetaling til din online butik. Kunderne betaler med deres mobiltelefon, hvorfor de ikke skal finde betalingskortet frem. Herved forbedres konverteringen helt op til 100 %. Fire millioner er nemlig allerede brugere af MobilePay. Med MobilePay Online har du ingen beløbsgrænser på køb.
MobilePay Invoice gør det enkelt for dine kunder at betale deres fakturaer. De kan nemlig gøre det direkte i MobilePay. Dette er dog ikke den eneste fordel ved MobilePay Invoice. Du kan nemlig også følge dine kunders betalinger og dermed reagere, hvis fristen af betalingen overskrides, eller betalingen afvises. Dette giver dig bedre likviditet, da 58 % betaler før forfaldsdatoen. 98 % vil også betale til tiden, og dette giver din virksomhed mindre administrationsarbejde.
MobilePay Erhverv har altså mange gode fordele, som du som virksomhed kan drage nytte af.
Læs mere om MobilePay Erhverv på MobilePays hjemmeside
MobilePay Subscriptions
Hvis du har en virksomhed, kan du også tilmelde dig endnu en fordel fra MobilePay gennem MobilePay Erhverv. Med MobilePay Subscriptions gennem MobilePay Erhverv kan alle dine kunder nemt tilmelde sig dine abonnementer – blot med et enkelt swipe. Udover at det er nemt for dine kunder, vil det også sikre dig faste betalinger. Bliver en kundes betaling afvist, vil du hurtigt kunne reagere. MobilePay Subscriptions via MobilePay Erhverv giver dig nemlig også mulighed for at følge dine brugeres betalinger skridt for skridt.
Det er dig, der bestemmer fakturadato og afregningsperiode. Dette giver dig masser af fleksibilitet, således du kan tilpasse det efter din virksomheds ønsker og behov. Derudover får du også lavere priser. Faktisk sparer du op til 80 % på alle dine transaktioner, hvilket klart er en fordel. Du kan nemt få dine brugere til at tilmelde sig MobilePay Subscriptions via MobilePay Erhverv ved blot at sende et link til tilmelding. Du sender det direkte til brugerne gennem f.eks. chat, sms eller mail.
Priserne på MobilePay Subscriptions via MobilePay Erhverv afhænger af antallet af transaktioner månedligt. Antallet af månedlige transaktioner afgør nemlig, hvilket trin du tilhører – og dermed også din pris. Dertil kommer et oprettelsesgebyr.
Har du tilmeldt dig MobilePay Subscriptions gennem MobilePay Erhverv, er det en god idé at synliggøre det på virksomhedens hjemmeside. På denne måde kan kunderne se, at de nemt har mulighed for at betale via MobilePay. Dette kan du enten gøre med synlige tilmeldingsknapper eller QR-koder.
Gør gerne tilmeldingsknappen eller QR-koden synlig på alle virksomhedens kanaler for at opnå den mest effektive effekt. Herefter kan kunden let betale sin første opkrævning samt tilmelde sig betalingsaftalen med blot et enkelt swipe.
Med MobilePay Subscriptions i MobilePay Erhverv får du altså:
- større sikring af faste betalinger fra dine kunder
- mulighed for at tilbyde kunderne hurtige og enkle betalingsaftaler
- chance for hurtigt at reagere på manglende betalinger
- egen bestemmelse af fakturadato og afregningsperiode
- fleksibilitet
- lavere priser.
Få inspiration til hvordan du kan synliggøre betalingen på virksomhedens hjemmeside her
Kontakt MobilePay hvis du mangler hjælp
Selvom MobilePay er yderst nem at anvende og oprette MobilePay, kan du alligevel komme ud for at have brug for hjælp. Her kan du hurtigt tage kontakt til MobilePay, hvorefter du får hjælp. Det kan f.eks. være hjælp til nulstilling af adgangskode, spærring af konto eller hjælp til at logge ind på din profil.
Du kan både ringe til MobilePay support eller få svar på de mest almindelige spørgsmål på MobilePays hjemmeside. Uanset hvordan du vælger at kontakte MobilePay kundeservice, vil medarbejderne stå klar til at hjælpe dig.
Ønsker du at kontakte MobilePay via telefon, kan du ringe på 45 14 44 47. Åbningstiderne er 8-20 mandag-torsdag, 8-18 fredag og 10-16 lørdag-søndag. Du kan derfor komme i kontakt med MobilePay support langt størstedelen af tiden.
Du kan også sende dem en mail på [email protected].
Er du tilknyttet MobilePay Erhverv og har brug for hjælp, skal du kontakte MobilePay kundeservice på anden vis. Her skal du i stedet ringe på 45 14 44 40. Du kan ringe hertil på alle hverdage fra 9-16.
Ønsker du i stedet at kontakte MobilePay support som erhvervskunde via mail, skal du sende en mail til [email protected]. Herved kan du få svar på alle dine spørgsmål og bliver guidet videre i forløbet.
Kort sagt om MobilePays kundeservice:
- Ring 45 14 44 47 som privatkunde.
- Skriv til [email protected] som privatkunde.
- Ring 45 14 44 40 som erhvervskunde.
- Skriv til [email protected] som erhvervskunde.
Få svar på de typiske spørgsmål vedrørende MobilePay på MobilePays hjemmeside
MobilePay Back – held i swipet
Indimellem har MobilePay et koncept kørende, der hedder MobilePay Back. Konceptet går ud på, at heldige MobilePay-brugere kan få deres køb tilbage – kvit og frit. Betaler man med MobilePay i apps eller fysiske butikker, kan man altså få chancen for at få pengene tilbage igen. De heldige brugere får med det samme en push-besked på mobiltelefonen, hvorefter pengene sættes tilbage på kontoen.
Når konceptet kører, kan brugere få helt op til 1.500 kr. tilbage igen. Brugerne udvælges fuldstændig tilfældigt og automatisk. Derfor tages der ikke højde for, om brugeren før har fået MobilePay Back, eller hvilken forretning brugeren har handlet i.
Det er af MobilePay, du får pengene tilbage fra. Derfor er det altså ikke selve butikken, der returnerer dine penge. I skrivende stund er MobilePay Back ikke aktiveret, men har i stedet kørt over en sommer. Dog er der chancer for, at MobilePay Back vender tilbage, da det er en måde for MobilePay at give tilbage til deres kunder på.
MobilePay Back er ligeledes en måde at give fordele til samarbejdspartnere af MobilePay Erhverv. Det er nemlig kun overførsler til butikker, der gav chance for at få pengene tilbagebetalt. På denne måde kunne flere erhvervsdrivende måske også blive interesseret i MobilePay Erhverv og alle dets fordele.
MobilePay og betaling supermarkederne og tankstationer
Du kan nemt betale med MobilePay i mange af supermarkederne og tankstationerne i Danmark. I mindre virksomheder betaler du ved at indtaste butikkens MobilePay-nummer, mens du i supermarkeder og større butikskæder kan betale direkte via den hvide MobilePay-boks eller terminalen.
For at betale på sidstnævnte måde skal du huske at aktivere mobilens Bluetooth. Ellers kan mobiltelefonen ikke registrere terminalen, hvorfor du ikke kan anvende MobilePay som betalingsform. Du holder blot mobilen henover terminalen eller boksen og swiper godkend til betalingen.
Får du problemer med at anvende Bluetooth til betaling, kan du i stedet anvende en QR-kode. Her skal du logge ind i MobilePay-app’en, trykke ”Betal” og scanne QR-koden ved at holde telefonen henover koden. Igen swiper du blot for godkendelse af betalingen.
Førhen kunne du betale i Netto, Føtex, Bilka og Salling med MobilePay, men dette er ikke længere muligt. Her skal du i stedet anvende Net’s Dankort på mobilen, hvis du ønsker at betale med din mobiltelefon.
Dog har Coop integreret MobilePay i deres butikker. Herved kan du i Kvickly, Dagli’Brugsen, SuperBrugsen, Irma og Fakta anvende MobilePay som betalingsform. Rema 1000 anvender ligeledes MobilePay.
Er det bilen, der trænger til en opfyldning, kan du også anvende MobilePay de fleste steder. Uno-X, OK Benzin og Circle K anvender MobilePay, og du kan derfor betale med din mobiltelefon i over 1.000 tankstationer i Danmark. Det svarer til cirka hver anden tankstation.
Læs mere om det at betale benzin med MobilePay på MobilePays hjemmeside
Nu har du alle de nødvendige fakta om MobilePay portalen for private brugere samt erhvervsdrivende i MobilePay Erhverv for at anvende app’en. Opret MobilePay allerede i dag – det er helt gratis at anvende som privatperson og med masser af fordele. Som erhvervsdrivende er MobilePay Erhverv ligeledes uundværligt, og det vil i den grad gavne din virksomhed at indgå en aftale med MobilePay Erhverv snarest muligt.
Relateret læsning
I MobilePay kan du tilknytte forskellige betalingskort. Læs her vores store guide til betalingskort, og typerne kreditkort og debetkort.